fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 69556 - 19.05.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (0)

Odgovor


Max: hvala ti puno, baš mi je drago da je Sirke dobro i da se lepo sredio! Da nije sve crno.

Za Acu Ćelu: Hvala ti, zadnji put ga videh na derbiju na Marakani u decembru 1993. godine. Par dana nakon toga je i poginuo. Vidiš, imao sam pogrešnu informaciju, a sada sam još sigurniji da je Bobar možda i pretekao. Bio sam u nekim jurnjavama i saznao sam to tek kasnije posle njihovog povratka, ja ubrzo u februaru 94. odoh u Nevesinjsku brigadu da se i ja potučem ko i braća moja...

Ti si Amire i prezime dobio po očiglednoj sklonosti da zamećeš kavgu. Kada je iz Bosne stiglo masa dezertera da švercuju devize po Beogradu mene je bilo sramota pa odem dobrovoljno na na ratište. A išao sam i 1991. godine. Moji su Amire od 1700 u nakucanima Šabac, sva familija mi je uvek ratovala sa Turcima, predak Nikola Alimpić je ubio Osman-bega Bjeljinskog. Osvetio je Miloša Stoićevića-Pocerca. Možda onaj beg beše i Omer, nisam više siguran.

Predak mi beše, a poginuo je u borbi na Bjeljini 1870. godine, i Sredoje, sinovac generala Ranka Alimpića, komandanta nepobedive Drinske divizije. I na Ceru mi se familija tukla sa vama, a bili smo se i sa Zelenim kadrom u 1941. godini, a ti me bolan pitaš sto sam ja tražio u Bosni! Kad su moji preci živeli u Zahumlju, ti amire nisi bio ni u mošnicama nekog azapa.

Budi mi pozdravljen i ne brigaj brige! Volim belaja bolan, taki sam ti ko čo'ek!
Idi na stranu - |listaj dalje|