fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

objava - 69427 - 15.05.2012 : Zeljko Tomic Sokolac - best (3)

Ocjenjivanje vaših komentara


Za danas sam se potrudio da na ovom forumu isprogramiram funkciju "Ocjenjivanja članaka", onako kako sam to zamislio još prije nekoliko godina.

Prilikom upisa, vaš članak nema nikakvu ocjenu, pa će zbog toga da izlazi sa pet sivih zvjezdica.

Nakon što neko, ko pročita vaš članak, isti i ocjeni, iznad vašeg teksta će se pojaviti jedna ili više zlatnih zvjezdica. Ocjene ne izlaze trenutno, nego sa izvjesnim zakašnjenjem. Ovo je zbog toga što su stranice na ovom forumu statične, jer to Google tako voli. Nakon odobravanja novih tekstova, na forumu izlaze sve izmjenjene stranice, uključujući i one koje sadrže tekstove koji su dobili ocjenu.

Ovo se trenutno dešava po na svaka tri sata.

Ja se ne bih toliko brinuo oko toga koju ćete ocjenu dobiti, bitniji je broj iza pet zvjezdica koji pokazuje koliko je osoba ocjenilo vaš članak. Drugim riječima, ocjena je u priličnoj mjeri nacionalno obojena, a u ovom slučaju ne primjenjujem "cenzuru". Zbog toga je bitniji broj u zagradama, koji pokazuje koliko čitalaca nije ostalo ravnodušno čitajući vaš tekst - u dobrom ili lošem smislu!

Namjervam da uskoro radim i na opciji koja će omogućavati autorima članaka da čitaju komentare koje dobijaju za njih. Zbog toga bi bilo poželjno da već sada počnete ostavljati svoje puno ime (ili samo pseudonim) kao i komentar. Možete ostaviti i email, ali on će biti vidljiv samo za mene.

Ukoliko imate neku primjedbu ili sugestiju, ocjenite ovaj članak i ostavite svoj komentar!
Idi na stranu - |listaj dalje|