fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca_rat - 69252 - 09.05.2012 : Neba Bak Smederevo,srbija - best (0)

Ježevi


Pozdrav Max,

što se tiče tvog pitanja u vezi 19. oktobra 1992. godine, Kolačuša-Studenac-Aleksina kuća ( Fočanska ), veruj mi da ja nemam pojma o nazivima, i oni meni baš ništa ne znače.

Neko na ovom forumu pomenu da sam sa svojom ekipom u zadnjem trenutku došli i pružili pomoć našem borcu ranjenom u stomak, a ja se tog događaja tek kao kroz maglu sećam. Kada bi napomenuo događaj, recimo sta se desilo možda bih se i setio i odgovorio ti.

Što se tiče pomenutog događaja u vezi izvidnice, niko nas nije upozorio sa uzvikom "Stoj" a zatim zapucao. Koliko me sećanje služi, došli smo do raskrsnice dva puta, jedan je vodio desno u malu uvalu. Vatra je otvorena na nas sa leve strane puteljka, i veruj mi da me je neko tamo ostavio samog ja bih se izgubio, da li namerno ili ne kad god bih se desili u nekoj takvoj situaciji nikad se nismo vracali na pocetnu tačku istim putem, uvek smo išli nekim zaobilaznim putem pa tako nisam nikad ni upamtio maršrute kretanja.

Borise, baš mi je drago da me neko pamti, ako je D. D. neko ko je živeo u Poturovićima ili Ljubini, društvo je bilo podeljeno, uzvrati moje pozdrave a i ti mi budi pozdravljen.

Imao bih i jednu molbu za sve forumaše. Ako neko poznaje mlekadžiju koji je živeo, kad se spustiš putem od hotela Park nizbrdo, u ulici levo. Bio je to dečkić svetlo plave kose, i kao što rekoh raznosio je mleko po Vogošći. Kod njega je nam je ostao film sa slikama koje nam nikada nije uradio, pa bih vam bio zahvalan da mi pomognete da stupim u kontakt sa njim. Uspomene su uspomene.

Pozdrav svima.
Idi na stranu - |listaj dalje|