fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca_rat - 69212 - 08.05.2012 : Neba Bak Smederevo,srbija - best (0)

Ježevi


Malo sam se raspitivao kod svog pobratima i komandira Buce, pa sada sa sigurnošću znam da je tačna informacija o izvidnici i popunjavanju dva isturena rova.

Moj pobratim nije siguran da li je pokojni Miću bio u decembru na pomenutim zadacima. Ja sa sigurnošću tvrdim da je pomenuti događaj bio od 7 do 10 dana nakon što sam bio na ručku kod pokojne Sanje i Mudrog na Ježevima, kada je pokojna Sanja i ranjena, o čemu sam već pisao. E sada, jedino ako se ne radi o istim datumima, a samim tim je moja greška ako sam ga nenamerno ubacio u priču u pomenutom događaju, ali pretpostavljam da je on bio tad na pomenutom zadatku.

Ipak, raspitaću se kod Buce pa ću ti javiti tačnu informaciju pošto i on odlično barata datumima, isto kao i ti, jer je on u to vreme bio komandir Interventnog voda u Vogošći.

Što se tiče toga da niko nije nasilno išao u izviđanje ja ne znam, baš se nešto i ne razumem u vojnu taktiku, mi smo išli u izvidnicu, samo što smo natrčali na naše protivnike. Ako hoćeš pravo mi smo krenuli u popunu ta dva rova, a ne i u izvidnicu kako se ispostavilo da smo otišli.

Kad god bi nas neko pozvao, nismo odbijali već smo bez pogovora išli i tako smo i upali u tu pucnjavu. Nije mi poznato kako se taj teren zvao.
Idi na stranu - |listaj dalje|