fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca_rat - 68914 - 26.04.2012 : Luna - best (1)

Odgovor Borisu


Borise, kažeš da nikada ni jedna vojna jedinica nije plaćala za akcije a znaš da je Specijalna jedinica policije RS plačala svoje pripadnike. Priča ti je baš bezveze!

Cijeli rat sam bio pripadnik te jedinice o kojoj pričaš i o kojoj očito ništa ne znaš. Nikada, ni meni a ni mojim saborcima iz te jedinice, nije plačena ni jedna akcija niti učešče u njoj a ratovali smo po cijeloj BiH!

Da znaš Borise, kad već Ilijašane nazivaš Nemanjićima da je i Specijalna brigada Policije Republike Srpske dobitnik ordena Nemanjiča, ali se to rijetko spominje. To samo ako nisi znao! O tome se namjerno piše malo jer Specijalci cijene doprinos i onih brigada i jedinica koje nisu dobile to odlikovanje, a i malo je učesnika iz te brigade na ovom forumu.

Takođe Borise, učestvovao sam tri puta u napadima na Sokolje, i zaustvljanje ofanziva iz tog pravca. Tu su mi poginuli dobri drugovi i već sam pisao o tome. Ne pljuj na njihove grobove, jer i njihovi roditelji i sestre čitaju ove tekstove. Kažem roditelji i sestre jer su bili mladi da bi imali supruge i djecu!

Te akcije su preduzimane da bi se otjerali muslimanski borci koji su se spuštali nisko prema Orlu i kasarni u Rajlovcu i snajperima ubijali ljude koji su hodali neoprezno po krugu kasarne ili se vozili putem Ilidža-Vogošća. U tim akcijama je poginulo dosta specijalaca i jednom je stradao, (sto poginuli, sto ranjeni sto zarobljeni) skoro čitav naš Odred iz Hercegovine. Ako ništa, poštuj te njihove rane.

Sve što smo u to vrijeme radili, radili smo srcem i iz patriotizma a ne za novac. Piši o čemu hoćeš, ali ne pričaj ono o čemu ne znaš ništa.

P.S. iz Ilijaša sam u to vrijeme znao samo jednog Borisa, nosio je malo dužu kosu i stalno bio u društvu Marinka Vidovića. Imao je kafansku bitku i ranjavanje sa Jucom ispred Dijane. Ako si ti taj Boris, negdje krajem rata sam ti uzeo pištolj koji si izvukao Leopardu iz futrole. A opet ako si taj, kažu bio si dobar borac, ali i narkoman.
Idi na stranu - |listaj dalje|