fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 68855 - 24.04.2012 : Boris Sirob - best (0)

Za Nebu Bak


Poštovani gospodine Neba.

Izvinjavam se ako sam vas povrdio u pisanju prethodnog teksta, kojeg je inaće osim rečenice "dobrovoljac iz Smedereva" gospodin Željko čitavog izbacio. I nije mi žao što je to uradio, jer o tome ne treba dase piš na ovom portalu.

Kao ni ovo dole ispod

Jeste baš sam se pronašao u vašem tekstu. Ja sam bio švercer u ratu. Mi iz Ilijaša smo obićno dolazili u Vogošću da švercujemo. Jer to u Ilijašu nije bilo moguće. I kad sam švercovao nisam ni nogom, ni blizu smio doći do linije. Pa smo obično za obavljenje tog posla plaćali nekome drugom da to odradi umjesto nas. Uglavnom dobrovoljcima, a oni su se čudili što im za to plaćamo.

Parodija, nemojte da se ljutite. Još se jednom izvinjavam na moje nesmotreno pisovanje.

U buduće ću povesti računa kako pišem.


Veliki pozdrav za gospodina Nebu.

Boris.

Ovaj put sam pustio, i nadam se da Neba Bak neše zamjeriti. Inače, mog u da kažem da su u ratu mnogi od nas, ponekad i nesvjesno, odrađivali neke poslove a da i nisu znali da se radi o prljavim rabotama. Tek kasnije, ponekad i nakon rata, ukapiraš da si bio iskorišten. Takav slučaj je i sa mnom, Nebom i mnogim drugima. Bilo da su se neki bogatili preko naše grbače ili su nas koristili za svoje prljave rabote, stvar se na kraju svodi na isto - i mi smo bili na neki način upetljani u te poslove.
Idi na stranu - |listaj dalje|