fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 68382 - 08.04.2012 : Miner Vogosca Vogošća - best (0)

Odgovor Maxu


Pozdrav i tebi Max,

bez obzira na moj stav na ošstu situaciju u Bosni, moram ti priznati da mi je drago da su mine uklonjene. Kad smo popušili u Dejtonu, samoinicijativno sam počeo uklanjati sve mine u blizini naselja jer nisam želio da neko dijete nastrada. Međutim, snijeg i opšta nerovoza oko pakovanja me je spriječila da uklonim mnogo više.

Kada sam se razdužio sa opremom u Višegradu, kompletne i veoma detaljne šeme sam predao skupa sa uputstvima za najlakše čitanje istih. U proteklim godinama sam često razmišljao da li su one korisno upotrebljene. Prema nekim izvorima one su predate UNPROFOR-u.

Zbog svojih pozitivnih stavova mi postaješ drag, i volio bih da ti kažem "vozdra xma" ali mi to nekako para uši, bigaje limša se.

Ajde matere ti, kažes li ikada nekom prijatelju "Ajmo na jednu hvuka". Ako mi ista u životu fali to je onaj jedinstveni smisao i način humora koji je nekada bio tamo. Obožavao sam kad neko uleti u kafić i kaže: "Joj rajo, jesam se danas provalio", pa ispriča neku provalu na svoj raču pa poslije ne može desetak dana da živi od zajebancije.

Ali bigaje sve je to prošlo sa vihorom, kako volim da kažem. Nažalost ovi ovamo nam ponovo predviđaju sranje i izgleda da ozbiljno rade na tome. A što oni zacrtaju, to mora i da bude.

Možda bi bilo najpoštenije da nama prepuste kako da to odradimo. Siguran sam da bi se ti sa tvojima složio. Ja i Pravi sa ove strane da sakupimo ekipu a ti sa tvoje strane, pa da povučemo crtu od kote 850 do Visa pa bez mješanja ikoga sa strane onako jedan na jednoga, pa kom opanci kom obojci i ko zijani da se kupi.

Jel' pošteno?
Pozdrav svima Miner!
Idi na stranu - |listaj dalje|