fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 68250 - 03.04.2012 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (1)

Pogrešni termini


NLO,

meni takođe ne smeta što mi neko kaže da sam agresor, okupator ili četnik ali kada prođe dosta godina i ovi termini ostanu upisani u istoriji, više niko neće moći to da to promjeni. Biće to debelim slovima upisano da smo bili agresori, tj. da smo došli iz Srbije i okuprirali tuđu zemlju. U ime naših pokoljenja, treba da se borimo protiv lažnih termina, i da spriječimo njihovu upotrebu u našem narodu.

Pogledaj danas, mnogi, pa čak i mi Srbi kažemo kako slavimo "Kosovsku bitku", najveći poraz srpskog naroda u njegovoj istoriji.

Tako će jednog dana i ovi termini koje muslimani danas koriste protiv nas, ući u istoriju i bićemo izjednačeni sa okupatorima kao što su Turska, Austro-ugarska, Njemaćka i NATO, koji su nas tlačili kako su htjeli i kad su htjeli u toj prokletoj Bosni.

Ja sam jedne prilike dobio od Razvigora jedan opširan tekst u kojem je on kao istoričar napravio analizu "Kosovske bitke". U toj analizi su izneseni tačni istorijski podaci. Na osnovi tih podataka dođe se do zakljućka da Srbi nisu poraženi u "Boju na Kosovu". Razvigor kaže, da je mnogo ozbiljnih istoričara pročitalo njegovu analizu i nisu mogli da pobiju zakljućak da Srbi nisu poraženi u "Boju na Kosovu". Turska okupacija i strah u tim vremenima da se piše istina, danas se tumaći da je srpska vojska poražena od Turaka.

Ako moj prijatelj Razvigor dozvoli, tu analizu ću objaviti na ovom sajtu.
Idi na stranu - |listaj dalje|