fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

operacija_prsten - 68136 - 30.03.2012 : F-16 Brioni Vogošća - best (1)

Fotografije sa Žuči


Ne samo da si pogodio, nego si to tako detaljno opisao kao da si juče sišao sa Žući. Ove fotografije sam napravio ja lično prije tačno godinu dana, a moj prijatelj ih je poslao Željku putem meila u novembru prošle godine.

Treča fotografija je napravljena tačno ispred dalekovoda u pravcu kote 830. Kad sam slikao drugu fotku stajao sam 5 metara od vašeg isturenog rova, koji je ličio na vučju jamu, u koju se ulazilo tranšeom na cik-cak. Taj va" rov je bio na 50-tak metara udaljen od naše linije na Ježevima bočno sa strane iz pravca Golog brda. Na slici se vidi i dalekovod sa kojeg sam slikao 3. fotku.

Što se tiče diverzanta, hvala na odgovoru!

Za Valtera bih želio da odgovorim da je to bila akcija u kojoj je Oljo ranjen, i nju je "Vogošćanin Pravi" već ranije u detalje opisao.

Poštovani,

kao prvo, mnogo ti hvala na fotografijama, i izvinjavam se što sam ih tek sada objavio, ali sam bio pretrpan poslom pa nisam stigao ranije.

Znam da si tom prilikom napravio još fotogravija, jer sam ove iste fotografije vidio na jednom internet portalu, pa me interesuje da li je moguće da mi i njih pošalješ. Možeš ti, a može i tvoj prijatelj.

Pozdrav, Željko
Idi na stranu - |listaj dalje|