fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 65764 - 26.02.2012 : Zeljko Tomic Sokolac - best (1)

Mladen Tomić


Mladen Tomic Ovo je Mladen (Dragomir) Tomić iz Krnija, rođen 1977 godine. Mladen je teski dijabetičar, sa velikim zdravstvenim problemima! Na zadnjoj kontroli u Beogradu mu je konstatovan totalni gubitak vida na jedno oko, a na drugo oko 50%. Predložena mu je operacija na ovom drugom oku da bi mu zaustavili totalno gubljenje vida. Operacija bi mu radili ruski specijalisti u Beogradu i kostala bi 3000".

S obzirom na imovinsko stanje porodice, on to ne može platiti, pa sam od jednog sugrađanina iz Sokoca dobio ovu poruku, sa molbom da pokušam da prikupim bar jedan dio novca.

Tomići iz Krnija su moji daleki rođaci. Mladena i mene dijeli devet generacija i skoro 200 godina otkako su naši preci živjeli u istoj kući, što je ujedno i objašnjenje da Mladena tako-reći i ne poznajem.

Ipak, pretprošle godine sam se zaputio u Krnije sa namjerom da upoznam i Tomiće iz Krnija. Tom prilikom sam prvi put u životu bio u ovom mjestu. Igrom slučaja, skupa sa Predragom Tomićem iz Lazareva, sam bio gost baš u kući Dragomira Tomića, Mladenovog oca. Dragomir takođe živi u Sokocu, a vikendom navrati u Krnije da obavi i seoske poslove. Tom prilikom sam od Dragomira saznao da je Mladen dijabetičar.

Sve informacije u ovom tekstu su dvostruko provjerene.

Zamolio bih sve ljude dobre volje, da svojim prilozima od 5 do 10 evra pomognu Mladenu da sakupi novac neophodan za operaciju. Ja ću se takođe pridružiti sa iznosom od 100 KM, koji ću uplatiti iz Bijeljine.

Novac možete uplatiti na žiro račun broj 562-001-80242015-77 kod Razvojne banka. Ukoliko to uradite, molim vas da se upišete na ovaj forum. Obavješten sam i to da za sada sakupljanje novca ide jako loše. Podatke o ovoj akciji možete naći i na Facebook-u.
Idi na stranu - |listaj dalje|