fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

muzicari - 65284 - 24.02.2012 : Neba Bak Smederevo,srbija - best (0)

Kučka Hanka


Malo je reći za Hanku da je Turkinju "kuja", jer ona je mnogo više od "kuje". Naime ona - "kuja-Hanka" i "Dino-Merlin" su najveći srbomrsci u BiH, pa samim tim ne bih ih trebalo za vek vekova pustiti u Srbiju. Oni su bili i najveći "ratni huškači" na prostoru BiH, jer bi trebalo da ljudi znaju koliko su takvih koncerata održali u nadi da će što više nahuškati turke i razno-razne plaćenike na nas, ali eto im ga đoka. Imali su sreću što je ceo svet stao uz njih, inače bi pasli travu.

Prisetio sam se 95. godine kada su "kuja" i "Dino" i ko zna koliko još njihovih poznatih ličnosti na Koševu iste godine urlali ne bi li još više podigli mržnju, sve je to bilo samo njihov koncert NE.

Ja sam te godine bio na Blagovcu i sa prijateljima ostao da isprobamo domaću iako nisam pio, ali u tim momentima koliko je struja vetra donosila i prolamala njihove kavzi zvuke - dreke da smo tada sa postavljenog topa Zisa prekršili primirje, pa se ljudima sve skupilo koliko su samo oni puta prekršili primirje pa su ih odrapili.

Vlast u Srbiji je da li toliko privrzena ili je toliko naklonjena Zapadu ili pak radi za Zapad ( verovatno ) da oni puštaju sve i svakog da vređa nas Ustav, a to su činili ovi turci o kojima pišem pa su po nekom našem zakonu zaslužili i krivično gonjenje i kazne od 5-20 god.

Koliko je meni poznato, kao i u primeru muftije Zukorlica koji non-stop vredja naš Ustav, a što je još grđe nasu NACIONALNOST. Sve bi to trebalo po njihovom principu iz prošlosti - NA KOLAC.

Eto toliko sam hteo jer mi je sad i lakše pošto sam ispraznio bes, jer mi se diže želudac kad pročitam kojekakve budalaštine, ali neka, daleko su "oni" od nas. Pozdrav za sve Srbe i pozdrav za gos. Zeljka. Poslao sam Vam email sa brojevima telefona.
Idi na stranu - |listaj dalje|