fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilijas_sjecanja - 63642 - 16.02.2012 : Boris Sirob Srbija - best (0)

Mislimo isto


Poštovani Željko,

Žao mi je, ako si i u judnom trenutku, iz predhodnog teksta pomislio da sam nešto zamjerio tebi. Čak šta više, sve pohvale za ovo što radiš. Mogu samo da zamislim, koliko imaš problema, razni dilema, kritika i čega sve već. Kako se sa tim boriš?

Iz prethodnog teksta vidim da vrlo slično razmišljamo. U pravu si da Ilijašani pišu jako malo. Koji su razlozi za to, ni sam ne znam. Da se neki bune ili boje da se njihova imena objavljuju na portalu, i to razumjem. Znaš li onaj vic o zecu kada su ga sreli kako bježi, pa ga pitali zbog čega bježiš a on im odgovori da je počeo lov na slonove...

Mnogi su nedužni maltretirani, zatvarani, suđeni. Shodno tome se većina, da kažem poistovjetila sa zecom. Bolje se skloniti, pobjeći nego ostati bez jaja...

Naravno nisam proćitao sve tekstovem, a nisam znao ni za Marka Koponju...

Da li se Vogošćani previše hvale, ja to neću reći. Mi sigurno malo pišemo. I još jednom ponavljam da nam je livada bila mnogo velika. Znam da ti imaš iste kriterije, da ne favorizuješ nekog. To je ljudski i normalno. Svi oni koji su poginuli, pali su za isto. Njihovim najmilijim je podjednako teško, ista im je bol, ista im je tuga. Proganjaju ih iste nepravde, iste muke, iste dileme.

Ne zamjerimo im i ako ponekad reaguju na neki tekst, onako kako možda ne bi trebalo. Dosta njih i ne zna šta ustvari da urade, pa bježe poput zeca u onom vicu.

Vezano za otvaranje stranica i pisanje na njima: Da li ću i ja dobiti jenu, to mi baš i nije bitno. Bitno mi je da ovo neko čita, pa će mi zbog toga bar za zeru biti lakše.

Interesuje me, da li bi ti volio da konkretno pišem o nekom ili nečemu.

Ja ću shodno vremenu i raspoloženju nastaviti da pišem. Ako u međuvremenu u meni, zec ne pobjedi Nemanjića.

Hvala ti još jednom za sve ovo što radiš.

Pozdrav Boris

Borise,

ni "zeru" nisam bio ljut na tebe. Možda sam se malo pravdao, objašnjavao moje stavove, dileme, ali nisam bio ljut.

Interesantno je da mnogi u mojim odgovorima, blagonaklonim ili neprijateljskim, primjete izvjesnu dozu "ljutnje". Međutim, vjeruj mi da nije tako, ja samo imam svoje mišljene i energično ga zastupam.

Što se pisanja tiče, počni od onoga što misliš da je najinteresantnije. Druga varijanta je da počneš iz početka i ispričaš, u hronološkom redosledu, sve čega se sjećaš.
Idi na stranu - |listaj dalje|