fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

muslimani - 6226 - 22.03.2006 : Ozi Melburn - best (0)

Upamet se baliluku


Pitam se da li kod vas muslimana, ikada i u bilo koje vrijeme postoji i jedna trunka zdravog razuma, ako uopšte znate šta to znač, jer čitajući ovu knjigu i ostale knjige na internetu gdje ste prisutni (recimo Kladanj, Konjević polje, Ilijaš itd... ) ne vidim ni jedne trunke griže savjesti, uzimajući u obzir vas riječnik, način izražavanja i temu o kojoj pišete.

Mene lično ne vrijeđa niti vidim tu nešto loše ako kažete za Srbe da su četnici ali zar je normalno ponašati se kao ovaj balija što se hvali čiju ženu "prči", te onaj što se hvali i imenom i prezimenom pa kaže ko je ubio pokojnog Božura i sve ostale gluposti koje valjate u ovoj knjizi.

Prelistajte malo vaša pisma balije pa ćete pronaći i sami da ste samo na papiru muslimani. Na primjer, Piče iz Vogošće poziva da se vidi sa Srbima u Vogošći pa da i popiju "po koju". Pa, zar ti to Kuran dozvoljava? Piče, zaboravio si da si musliman i tako sličnih, primjera ima na pretek.

Znamo svi dobro, jos uvijek je svježe i nedavno se dogodilo, tu u našoj blizini klalo se i ubijalo bespotrebno zarad nečijih ludih ideja i ideala zašto vam je sada cilj svetiti se na ovaj nečovječanski način. Zašto vam je cilj potresati mrtve i nedužne žrtve bespotrebnog, i od vas balija izazvanog rata.

Sada ćete reći da i mi pišemo o vama. Pa naravno, ušli ste na naš, srpski, sajt. Uvukli ste se kao hinje i na svaku vašu provokaciju treba odgovoriti.

Ponašajte se korektno i razmjenjujte pitanja i odgovore na kulturan način. Ja lično mislim da vi to ne možete i niko vam neće sigurno tražiti da odete odavde iz ove knjige, a u protivnom selite se u vašu poganu federaciju pa se tamo "prčite" ko koga stigne kako kulturno kaže vas balija iz Sokolović kolonije i "skroz" (kako kaže vaša Seni a musko je"). Selite se i iskljucite sa ovoga sajta!

Dosta ste gluposti navaljali ovdje, valjda vam je to svojstveno jer da niste glupi ne bi mislili da ste muslimani. Sumnjam da ćete razumiti i ovu prethodnu rečenicu. Na kraju pozdrav svim normalnim, kulturnim i korektnim članovima ove knjige a posebno braći Srbima i sestrama Srpkinjama.

U potpunosti se slažem sa ovim momkom što moli Željka da isključi ove bitange sa sajta ili da cenzuriše knjigu i pusti samo korektna i fer pisma.
Idi na stranu - |listaj dalje|