fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

novosti - 54882 - 05.12.2011 : Sokolac Sokolac - best (0)


U Sokocu sutra dan žalostiČetiri lica su poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dijelu magistralnog puta Rogatica-Podromanija, u mjestu Bjelosavljevići, opština Sokolac, potvrdila je portparolka Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

U nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22. 00 časa, učestvovalo putničko vozilo "golf A5" kojim je upravljao Aleksandar Golubović (38), a u vozilu su se nalazile tri 19-godišnje djevojke Milica Dobrijević, Svjetlana Komlenović i Nadežda Debelnogić . Ona je dodala da je policija po izlasku na lice mjesta djevojke pronašla van vozila. Prema njenim riječima, uzrok nesreće je neprilagođena brzina stanju i uslovima puta. Vozilo se u momentu saobraćajne nesreće kretalo iz pravca Rogatice prema Podromaniji.

Tešićeva je dodala da je završena prva faza uviđaja, a druga je u toku, nakon čega će biti poznato više detalja o ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći. Nastradali su po naređenju dežurnog tužioca prevezeni u bolnicu Kasindo radi vršenja daljih radnji.

Srna nezvanično saznaje da je, najvjerovatnije, zbog neprilagođene brzine vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u nasip nakon čega se vozilo više puta prevrnulo. Tokom prevrtanja djevojke su ispale iz vozila, a vozač je ostao na svom mjestu. U Sokocu će sutra biti dan žalosti
Idi na stranu - |listaj dalje|