fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

kosovo - 53862 - 30.11.2011 : Kosovo Metohija R.Srbija - best (0)

Sever Kosova


Svakodnevno pratim ovu stranicu, napisao sam dva teksta jedan je objavljen te iz tog razloga nisam hteo dalje da pisem inace sam zeleo danapisem sta sam ja kao redovan vojnik dozive i video u Republici Srpskoj.

Dirnuo me je tekst u kom se pozivaju braca iz Republike Srpske da dođu na nase Kosovo. Želim da se zahvalim svima Vama koji mislite i molite se kako za nas Srbe tako i za naše Kosovo i Metohiju.

Vi ste već sve ovo videli i preživeli, narod je izigran, prevaren... Tadić nas je konačno izdao, inače sam potpuno ubeđen kao i svi mi koji smo danonoćno dežurali na barikadama da NATO nije imao rešenje niti je mogao da ukloni barikade bez pomoći izdajnika iz Beograda. Takođe želim da Vam prenesem da 28. 11. 2011. niko od Srba nije pucao na Vojnike KFOR-a. To je notorna laž izrežirana (verujem) u Beogradu.

Gospodine Tomiću, ako objavite ovaj tekst rado cu da pisem šta nam je sve režim pripremio i kako radi na stvaranju lažne države Kosovo. Pozdrav svim Srbima ma gde bili.

Poštovani,

sve tvoje tekstove sam objavio, ali sam možda jedan od njih stavio na neku drugu stranicu a ne "Kosovo". Svi tekstovi izlaze i na stranici "Najnoviji" tako da redovni posjetioci ovoga foruma ne moraju da listaju svih 300 stranica da bi našli šta je skoro objavljeno.

Neka vas Bog poživi, i svako dobro. Drži se Brate, mi smo uz vas, isto kao što ste i vi bili uz nas kada smo se borili za našu stvar!
Idi na stranu - |listaj dalje|