fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 52702 - 19.11.2011 : Specijalac Momčilo RS - best (0)

Pravda


Još jedan dokaz o pristrasnosti suda u Sarajevu, pa šta očekivati više.

Srna: 19. 11. 2011 15:30

SARAJEVO - Braća Šaban i Elvir Đelilbašić, koji su juče uhapšeni zbog ubistva dva lica srpske nacionalnosti u mjestu Turbe krajem 1992. godine, puštena su na slobodu nakon što su ispitani u Tužilaštvu BiH.

Đelilbašići su na kućnom pragu ubili Neđu Košću i Božu Katanu, a Srna nezvanično saznaje da je jedan od razloga puštanja na slobodu postojanje mogućnosti sporazumnog priznanja krivice.

Tužilaštvo je donijelo odluku o puštanju na slobodu jer smatra da nema osnova za njihovo zadržavanje.

"Istraga u ovom predmetu ide u dobrom pravcu i nema razloga da se Đelilbašići zadržavaju u pritvoru. Utvrđeno je da ne postoji opasnost da mogu uticati na svjedoke, da će pobjeći, a nemaju ni dvojno državljanstvo", rekao je Srni portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH juče su u Novom Naselju u Turbetu kod Travnika uhapsili braću Šabana /45/ i Elvira Đelilbašića /42/ koji su pod istragom Posebnog odjeljenja za ratne zločine Tužilaštva BiH zbog sumnje da su počinili ratni zločin protiv civilnog stanovništva.


Ne znam šta naša vlast radi i zašto ne reaguje na sve ove poteze, ili se brinu kako ce jos viće pokrasti ovaj napaćeni narod koji je već na ivici egzistencije, a mnogo već odavno žive u bijedi.
Idi na stranu - |listaj dalje|