fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

mijat - 5013 - 09.03.2006 : Devojcica Florida - best (0)

ZA Mijata


Pa, nećeš verovati ali pitala sam za tebe. Ja se uvek se setim prvo dragih osoba, ljudi koji su rođeni u pogrešnom mestu i u pogrešno vreme. Mislim da si i ti jedan od njih, ali u ono vreme nekako si od drugih se jako razlikovao, kao da nikada nisi pripadao tom Sokocu ni šetao njime.

Međutim, znam da ti nedostaje jedan krug od gornje trafike do mosta. Čuj ostani gde si, još bi bilo mnogo bolje kada bi se pridružio meni i Želku.

A što se tiče kritike od strane Želka, znas kako je to! On je u modernijoj zemlji od mene, oni su malo napredniji. Kod nas u "Peščano selo" još nije moderno koristiti email.

Ali to, Mijate, ne znači da se ja tebi neću javiti! Osim toga, bolje razmišljaj kako da nam se pridružiš, jel' ima šanse?

SAD veliki pozdrav!

Devojčica

Ti "Mala", kao prvo, od sada piši piši malim slovima, inače ću tvoje komentare brisati! Kao drugo, meni na telefon kažeš da obožavaš Sokolac, a ovamo "dobro je što si otišao! " Kao treće, nemoj da me zoves "Želko" jer me tako zove samo moja kćerka. Konačno, kad jednog dana, ako Bog da, to tvoje "Peščano selo" razjebe be neka "Katrina", nemoj misliti da ćemo te primiti ovamo kao izbjeglicu! Za koga je ono "eSADe veliki pozdrav" namjenjeno?

Ma lako je tebi, znaš da imaš protekcije kod mene, jer si sa Sokoca!
Idi na stranu - |listaj dalje|