fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

olovo - 48742 - 04.11.2011 : Patagon Olovćić Bosnija and Hercegovina - best (0)

Otrovne strijele


Željko, nakon duže pauze odlučih da napišem par riječi i to baš tebi. Na ovoj stranici si poznat po pravednosti i po tome što nisi dao da se na ovom mjestu ispoljava mržnja i nacionalistička retorika, a sada izgleda jedva čekaš da neko nešto kaže za muslimane pa da ga i ti dopuniš. E vidiš, ovo baš i nije u skladu sa normama koje si baš ti postavio. Ovo se posebno odnosi na ovog lika što piše iz Australije i ko fol žali Srbe a huška na muslimane.

Željko apsolutno se slažem kao čovjek od morala i karaktera, da je na svim stranama bilo svega i svačega. Dabogda svi, ma ko god da je šta uradio loše odgovarali pred sudom i bili kažnjeni. Nisu samo Srbi krivi za zločine, ista priča se dešavala i na drugoj strani. A svaki od nas dobro i najbolje zna kakve su mu ruke dali su krvave ili nisu.

Nemoj Željko svuda nas ( muslimane ) poistovjećuješ sa našim političarima. Nemoj za mila Boga to činiti, pa njih nacionalistička retorika i drži na vlasti. Narod bi se do sada izmirio i u dobroj mjeri to i jest ali oni to osporavaju. Jer dok je nama loše i dok se mrzimo njima je dobro. Misliš da Dodik ili Tihić vole svoj narod, Vole nas ko Bajro mater, a Bajro mater isjeko sikirom. Politika je biznis i toga se oni drže a takvo stanje održavaju ubacivanjem nacionalne mržnje i ugroženošču nacionalnih interesa.

Pa vidite li gospodine Željko koliko je godina prošlo da nas političari još uvijek jebu ko sanske koze. Ja sam se sa svojom porodicom distancirao od svega toga - ne glasam za njih i tako mi je bar čista savjest da nisam glasao za nesposobnjakoviće i ne znam kako da ih nazovem.

Misliš Željko da je nama muslimanima drago što je onaj imbecil pucao po ambasadi SAD-a. Nije bolan, stalo nam je da se počne koliko-toliko lijepo živjeti. Preko glave nam je patnje! Vidiš li Tadića šta radi? Vidi ove naše pa to su ortodoksni glupaci. Narod im rovi po kontejnerima i danas misli šta će sutra jesti. Imamo mase nezaposlenih, korupcija nas uguši a neimaštinja uveliko kuca na vrata mnogih, dok naši vajni političari mašu li mašu nacionalno-retoričkim izjavama i skreću pažnju jednog naroda sa sve crnje stvarnosti. A kada padne narodu mrak na oči, onda će nastati haos. Neće se pitati ko si i šta si nego će tražiti hljeba. Strašna je i sama pomisao da može do toga doći, a svaki dan smo sve bliže tome. I kada i do toga dođe, naši specijalci ( političari ) će zbrisati iz ove naše vukojebine i ostaviti narod da se pita gdje smo pogriješili i ko nas je do ovoga doveo. A socijalne pobune gladnog naroda gore su od svih ratova. Bože dozovi naš narod pameti i pomozi nam da se oslobodimo ovih krvopija koje vladaju našom zemljom, a u stvarnosti je samo sistematski uništavaju.

Neka im je svima Bog na pomoći! POzdrav svima ma gdje bili.

Olovčiću,

vidim da si mi zamjerio na nekim tekstovima koje sam nedavno objavio. Ipak, mislim da bi bilo poštenije od tebe da navedeš činjenice, koje su po tvom mišljenju netačne. Nakon toga bismo mogli da argumentovano diskutujemo, kako bi eventualno ustanovili ko je u pravu.

U svakom slučaju, ja se trudim da iznosim istinu, a pišem o stvarima koje su mi dobro poznate.
Idi na stranu - |listaj dalje|