fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

kosovo - 45882 - 07.10.2011 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Stare taktike na novim teritorijama


Provjerena taktika protiv Srba, koja se izvodila na prostorima BiH (Ul. Vase Miskina, Markale, Srebrenica.. . ) ponovo je u planu! Ovoga puta žrtve trebaju da budu KFOR vojnici a okrivljeni bi bili opet Srbi ovoga puta sa sjevera Kosova! Dokle misle ovako, ostaje da se vidi.

Albanci planiraju da obore helikopter

Među Srbima na severu Kosmeta prostrujala je "proverena informacija iz Prištine" da Hašim Tači i neki krugovi u međunarodnoj zajednici pripremaju "akciju" napada na vojnike Kfora za koju bi optužili Srbe, a koja bi im bila alibi za frontalni napad "svim snagama" i "svim sredstvima" na sever Kosmeta i zavođenje vojne uprave.

Bolje upućeni tvrde da se sprema obaranje helikoptera Kfora, možda i žrtvovanje nekoliko ljudi, za koje bi se optužili Srbi, a potom bi, kao što se dogodilo na Markalama u Sarajevu, NATO i Albanci frontalno krenuli na barikade i Srbe na severu Pokrajine.

  • Znamo za mogućnost ovakvih provokacija, Tači i Kfor su svesni da trenutno ne mogu ništa da preuzmu, bliži se zima, svesni su i da smo odlučni da na barikadama ostanemo sve do proleća, moguće je da pripremaju neku podmetačinu. Čudno je i sve ono što se dogodilo u Jarinju, tamo su, kako izlazi na površinu, vojnici Kfora pucali jedni na druge, ko zna šta su tog dana nameravali da učine, moguće je da su hteli da isprovoiciraju srpski napad, pa da onda oni krenu. Pod velom tajne je kompletna i istraga o pucnjavi u Jarinju, Kfor namerno sve zataškava i želi da prikrije šta se stvarno desilo - kaže jedan od srpskih čelnika na severu Kosmeta.

    Neki Srbi tvrde da je vrlo sumnjiva i smrt albanskog specijalca Envera Zumberija, letos u okolini Zubinog Potoka. Osim nekoliko Srba, za ubistvo Zumberija osumnjičen i jedan Albanac iz južne Mitrovice. Veruje se da je Tači namerno poslao svega tridesetak specijalaca i da ih je žrtvovao, očekujući da ih Srbi pobiju, planovi su propali, jer su se Srbi branili barikadama i isključivo mirnim sredstvima. Upravo takav otpor sada je trn u oku i Tačiju i Kforu, tvrdi sagovornik "Vesti" koji ima dobre veze i "preko Ibra".
  • Idi na stranu - |listaj dalje|