fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

profiteri - 4484 - 02.03.2006 : Rade - best (1)

Srpski izdajnici


Kada mu je alijina država dobra, zašto je roditelje ostavio u srpskoj državi? Ili zašto nije bio hrabar da dođe da ih zaštiti? Zašto nije sačekao Penu ili Boru, nego se krio po Hasagića štalama još od januara 1992. godine?

Hvali se da je kod Krša pobio 40 četnika, a samo su mučki ubili nenaoružanog Pecu Kuzmana, kad je čovjek vec sjedao u kola? Samo je u avgustu 1992. godine poginulo 15 momaka, kad je izdajnik Vukota Vuković na 3 dana prije poslao dojavu o akciji.

A nije jeda bitka na Žuci nije prošla bez 500 poginulih balija, koji su mesecima smrdili i gavranove hranili, jer ih niko nije htio ni pokupiti.

Koju ste bitku dobili, da niste nekog podmitili, od Joje Tintora koji vas je naoružavao (je li vam pred hotelom park 27. 01. 1992. godine u 17:00 časova predao pun kamion oružja, mercedes 1620 hladnjacu sa ljubljanskim tablama, koja je 28. 01. 1992. godine u 2:00 istovarena u džamiji u ugorskom, i da vam je lozinka bila 3 jednicana pucnja sa Kremeša da razgovor počne ) preko Momčila šoškića, kapetana kubatlije, majora Srete Škipine, pukovnika Vukote koji su od Radovana Karadžica imali dužnost da sahrane svaku svoju zonu odgovornosti.

Mogao bih još da pišem o aranžmanima Joje Tintora i Slave Kojića, o ratnoj prodaji granata i vanadijumskih pločica, kad je kao žrtva srpske izdaje poginuo Ratko Blagovčanin, ali to su srpski problemi, i ako Bog da Srbi se se očistiti svoga otpada kao što su se očistili i od ovih balija.

Ali tu je došao pukovnik Josipović, pa je izdajničke gnjide pozatvarao, a balija neka kaže kad su dobili neku bitku pošto je Josipović preuzeo Vogošću.

Što se srpske vojske tiče, i Alija je javno u skupstini balinskoj rekao: "Ko je ta sila da stane pred Mladićevu vojsku? "

To je ponovio i kad su ga devizne štediše pitale gdje su pare iz banki. Odgovorio je da je tri puta kupovao Goražde, pet puta Sarajevo, tri puta Bihać.


A i Jure Pelivan je nešto slično rekao: "Kad bi odgovorio gdje su pare završile, završio bih i sa svojim životom. "


Tako balijo, poljubi Radovana i Tomu, Momu, Joju i ruku i sve ove srske izdajnike koje ste potkupili i koji su vas naoružali i u životu ostavili, jer da izdajnika naših nije bilo vi se ne bi ni u Teheranu zaustavili.


Hvali se da je ubio Piksija?

Taj bi komentar dobro poslužio u Hagu da ova ratna priča stvarno dobije istinitu verziju. Ubiti ranjenog čovjeka koji je tri dana bespomoćno ležao, prilična je vojniku ptičijeg srca, jer družeći se jedino s golubovim drugo nije mogao ni imati.

Prica nesto na srpsku artiljeriju!

A jesu li braca Srbi samo sa četiri projektila po dva puta napravila dan žalosti u Brezi i Visokom.

Koliko je labudova zalepršalo na Žuci 1993. godine, kad je 155-com pogodjen tenk iz prvog hica?


Koliko su hrabri i jaki kad nema srpskih izdajnika govore borbe u Nahorevu, Tihovićima i Svrakama, gdje su u svakoj kući imali po pola tone kasenih bombi ukradenih iz Pretisa, i gdje se njih po 500 nije moglo oduprijeti jednom vodu golobradih mladića iz kasarne u Semizovcu.

Sav njihov otpor je trajao koliko i orgazam prosječne kurve.

Zato poručujem baliji, pošto je dobio pseće simptome bjesnila, pa samo laje, na vreme nek nađe veterinara i ispriča mu svoje probleme, jer može doći šinter po njega da mu nabije sajlu oko guše i od njega da napravi sapun!
Idi na stranu - |listaj dalje|