fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srebrenica - 36402 - 30.07.2011 : Nesob - best (0)

RE: Bogdan Nikolić


Kao pripadnik iste jedinice u kojoj je bio i vas otac, to jeste drugog bataljona druga Romanijske motorizovane brigade, koja je bila na tzv. Kladanjskom ratištu u rejonu Slivnja - Aspiljska stijena!

Želio bi da vas pozravim i da dam par komentara!

Akcija muslimanskih snaga u sastavu tzv. "Džamijskih golubova", Živiničkih osa i pripadnika 1. muslimanske podrinjske brigade koja je počela negdje oko 5 sati na Vaskrs 1994 godine u rejonu Aspiljske stijene, i gdjesu gore navedeni imali određenih uspjeha u proboju linije i zauzimanju oko 30-ak rovova, samim tim i Aspiljske stijene i djela Slivanjskog brda. U toj akciji je stradalo nekoliko naših boraca a par njih se vodilo kao nestali, među njima i vas otac! S obzirom da je akcija vraćanja izgubljenih linija trajala oko 40-ak dana gdje su se sudarile najelitnije jedinice VRS i tzv. armije bih i gdje su tamo njihove snage imale mnogo mnogo gubitaka ne bi me iznenadilo da i ako je vas otac bio zarobljen da su ustaško-muslimanske snage izvšile odmazdu!

Ukazao bih vama i ostalim posjetiocima ovog najboljeg sajta na par linkova koje su napravile ustaško-muslimanske snage u pomenutoj akciji! Na snimcima su možda nekom poznati pripadnici tih jedinica koji bi mogli dati neke značajnije informacije o nestalom Dragomiru.
link:
http://www.youtube.com/results? search_query=kladanj+1994&aq=5&oq=kladanj

Toliko za sad u nadi da ce se pronaci posmrtin ostatci naseg saborca Dragomira Nikolića.

Jedna informacija za ovog momkz koji traži Dragomira Nikolića: ja sam na internetu našao neke podatke da je ovaj borac ubijen i vodi se na spisku poginulih u Dobojskom kraju. Nisam u mogućnosti da ti sada pošaljem link, uradiću to u septembru. Poklapa se i ime oca. Zbog toga bih ti savjetovao da provjeriš i u ove dvije nadležne boračke organizacije za opštinu Doboj.
Idi na stranu - |listaj dalje|