fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

nesortirano - 34862 - 10.07.2011 : Specijalac Momčilo RS - best (1)

RE: Patagon Olovčić


Moje čitanje teksta koji je napisao izvjesni Patagon Olovčić je bilo popraćeno grohotnim smijehom. Ne mogu da shvatim da neko može da napiše toliko smiješnih i nelogičnih stvari. Zbog toga mislim da osoba koja je napisala ovaj tekst i nije učestvovala u ratu nego na ovom mjestu prenosi izmišljotine svojih lažljivih sugrađana.

Na ovom mjestu sam namjerno napisao "lažljivih sugrađana" tj. muslimana, koji su u jednom spisku poginulih napisali da je Ćamil Olovčić poginuo u ratu. I ovo je bila čista izmišljotina jer sam Ćamila poznavao dugi niz godina, sa vozova, i sa sigurnošću mogu da tvrdim da je isti umor poslije rata. Možda ga i ovaj Olovčić poznaje ako je iz Faletića i ako je sa Ćamilom bio neki rod.

A sada da se vratim na gore pomenuti tekst. Dobro je poznato da je deset korpusa Armije BiH napadalo Vojsku Republike Srpske i jedinice MUP-a Republike Srpske koje su zajedničkim snagama spriječile pokusaj deblokade Sarajeva. Zbog čega kažem deset korpusa? Zbog toga što su za Armiju BiH ratovali i mudžahedini, a takođe i NATO, koji je za mene oduvjek bio i ostao zločinačka organizacija.

Već sam ranije pisao o ovim događajima, a i moj kolega Luna je također detaljno opisao kako su muslimani pušteni u "klin" i onda bukvalno "povaljani". Čudi me da niko od onih koji je preživio ovaj strašni vojnički poraz muslimana nije opisao ove događaje. Valjda na vašoj strani nije bilo ni jednog poštenog muslimana koji bi to uradio, a da jeste priznali bi da je tada ubijeno 301 muslimana i kako su tražili leš na razmijenu, kako su onu budalu iz Breze slagali da krene rovokopačem da pregradi put pa smo ga mi zarobili.

Čudi me da Olovčiću niko nije pustio snimak koji sam lično ja napravio? Ovdje govorim o audio snimku kada muslimanski starješina preko stanice tjera jednu jedinicu da nas napadne a oni to odbijaju dok im on prijeti da će da ih poklopiti aritiljerijom. Na kraju je taj ludi starješina to i uradio! U toj jedinici je bilo ranjenih, a momak koji je vodio tu jedinicu psuje starješini sve živo i mrtvo a ovaj mu još uvijek prijeti da će da mu pošalje "bijele opasače.. " Bio je to jedan jako zanimljiv razgovor, ali mislim da je i ovo dovoljno da shvatiš šta se sve dešavalo u toj navodnoj "deblokadai Sarajeva".

Što se Srebrenice tiče, čudi me da još uvijek nisi shvatio da su vas Naser i Dedo Zulfo doveli do prosijačkog stapa. Zar ti nije bilo poznato da je u Srebrenici u toku rata sredstvo plaćanja bio novac predratne Jugoslavije, samo što je bio oštambiljan od strane SDK. Narod je njima davao devize oni su te iste devize odnijeli u Tuzlu uoči pada Srebrenice. Sam Dado je na konjima odvukao 4 sanduka deviza, i tako se fukara pretvorila u bogataše i biznismene. Da nije žalosno bilo bi smiješno!

Zamoli bih one koji su sa ovim upoznati da kažu istinu i samo istinu.
Idi na stranu - |listaj dalje|