fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

zaboravljeni - 34822 - 09.07.2011 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Zaboravljeni heroji


Prvo da se zahvalim Spaletu na podršci za moje tekstove. Usput da dodam da je veoma teško danas imati sliku od naših poginulih drugova. Zahvaljujući kontaktu sa pokojnikovom suprugom Slavicom, preko Facebook-u sam došao do slike pokojnog Bože Harta.

Dobro nam je poznato u kakvim materijalnim uslovima žive porodice poginulih boraca. Mnogi nemaju Internet pa tako nije moguće ni uspostaviti kontakt sa starim poznanicima, što je danas takođe veliki problem. Mnogo je onih koji su živjeli u istom grdu, a nisu jedam drugom znali imena. Tek kada ugledamo nečiju sliku danas znamo o kome se radi.

U potpunosti se slažem sa Spaletom da slika 100% upotpunjuje tekst o Boži Hartu. Ne mogu da obećam, ali ću pokušati preko Facebook-a da nađem slike od drugih srpskih junaka, a zatim ću ih proslijediti Željku da ih uvrsti u tekst koji je napisao. Tako bi se vremenom kompletirali tekstovi o poginulim herojima. Svakako bi trebali da pomognu u tome i svi ostali posjetioci foruma bi trebali da se potrude da dođemo do slika.
Idi na stranu - |listaj dalje|