fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 31362 - 30.05.2011 : Neba Bak Smederevo,srbija - best (0)

Treskavica


Javljam se povodom teksta Gardiste pod brojem 31102. Naime, pošto je prošlo dosta vremena od pomenutih događaja, nisam bio siguran u vezi datuma, kao i kod polemisanja sa gospodinom Razvigorom. Ispričao sam svoje viđenje pomenutih događaja, pa tako smatram da ih ne treba ponavljati.

Rajak Siniša je poreklom iz Zenice, pod nadimkom Zenica, u pomenutom vremenu koje sam provodio u Semizovačkom interventnom vodu rame uz rame sa njim. Siniša je bio nerazdvojan drug sa dugokosim momkom po nadimku Đošla, pa tako smatram da ne pričamo o istom momku. Siniša je bio bokser, krupan momak oko 180 cm visine, kratko podšišan, sa plavim očima. Znam i to da je imao sestru a živeli su u Svrakama, nedaleko od famozne Planjine kuće.

U mojoj priči sam dosta toga opisao, tako da se možete vratiti na nju i pročitati je ponovo. Ne mogu vam reći tačna imena mesta koja opisujete, vec samo da je to najverovatnije bila akcija vraćanja Huma. Bar se toliko sećam iz priča ostalih učesnika.

Da se nadovežem i na izjašnjavanje ostalih forumaša. Ostaće nam žal za generalom Mladićem i šta napraviše ovi naši političari sa ovim svojim izdajama. Naša zemlja sve dublje tone i ova vlast nas tera u propast, jedino sto mogu reći da general Mladić i gos. Karadžić mogu uvek računati na podršku.

Pozdrav svim pravoslavnim čitaocima foruma, kao i gospodinu Željku.
Idi na stranu - |listaj dalje|