fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srbija - 31082 - 28.05.2011 : Vuk Gradinski - best (0)

Kuda idu Srbi?


"Prokleta je zemlja u kojoj su paščad puštena a kamenje svezano" (M. Bećković).

Srbijanski režim mi se definitivno zgadio kad sam vidio Džaju vezanoga, simbola jednog od četiri stuba srbstva. Sada su isto tako spengali i simbola srbskog otpora protiv islamskog fundamentalizma, tj. ono što je od simbola ostalo. Jeste da general sada u onom demode kačketu više liči na Nikolu Nikića nego na sebe samoga, ali on ostaje neizbrisiva gromada i posljednji (ne zadnji) istinski junak svekolikog srbstva.

Kreatori novog svjetskog poretka, zvijer sa sedam glava i deset rogova, ma koliko se upinjali, neće srbskom junaku ukaljati obraz prikačivši mu djelo koje su sami smislili u svojim poganim glavama i podvalili mu kao kukavičje jaje preko svojih satrapa. Isti oni koji su raspeli Bogočovjeka sada raspinju i muče cijeli jedan narod koji im se ne pokorava.

Kukavac Boris Tadić je pošteno zaradio svojih 30 srebrenjaka i sada nemuštim jezikom sam sebi plete lovorike. Bratski režimi u obje zemlje srbske pilatovski peru ruke i posipaju se pepelom. Kažu "Očekujemo pravično suđenje"! ? Od istih onih koji i do sada "pravično" sude Srbima.

Čak i SPC ćuti dok vođe i njihovi savjetnici vode narod srbski u zagrljaj zvijeri, obećavajući im zlatne kašike kad "uđu u Evropu". Kao da niko ranije nije tamo otišao. Ostala je još samo jedna stepenica. Priznanje države Kosovo.

"Igra ludo kolo oko manita svirača", što bi rekao Nebojša Jevrić.
Idi na stranu - |listaj dalje|