fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca - 29942 - 16.05.2011 : Specijalac Momčilo RS - best (0)

Rodila ih srpska majka


Pozdrav za društvo na stranici i Željko kako kažu ponuđen kao počašćen he he, u vezi servera. Drago mi je da je sve sa serverom u redu i da ovo radi kako Bog zapovijeda. Malo sam "skitao" i evo me par dana u svome mijestu življenja.


Kao prvo, htio bih napraviti korekciju na jedan tekst da su napad na Pretis izvršili lokalni stanovnici muslimani. Bilo je tu članova "Zelenih beretki" sa svih krajeva tako da znam i jednog koji je teško ranjen a iz Sarajeva je. Poslije ranjavanja i liječenja u bolnici otišao je u Njemačku kod roditelja. Namjerno ne pominjem njegovo ime.

Da napomenem i da je Emina Švrakića rodila Srpkinja, pokojna Smilja Ećimović, inače Beograđanka. Isti taj Emin je imao brata po majci Dejana koji je izvšio samoubistvo a bio je vrhunski i svijetski stručnjak u arhitekturi. Emin ima i sestru kojoj je nadimak Biba, a ima srpsko ime i dan danas živi u Beogradu.

Nije ništa novo da ima Srba i na toj strani pa makar i sa krvi sa majčine strane. Inače ima i pravih kao što je Bukmirić Jovica i na samom početku rata ga je prikazivala muslimanska televizija kao snajperistu. Dalje, da pomenem i Zorana iz Olimpijske ulice čija je sestra na srpsku teritoriju.

Ovakvih slučajeva ima mnogo, ali kao što kažu Lale "Ima dana više nego kobasica" pa ću i o drugima pomalo napisati.

Kako sam zasjeo pisati, da odgovorim i momku za Lunu. Takva jedinica je bila toliko pokretna da je stizala na sva ratišta bivše BiH i uvijek je pošteno odrađivala sve ratne zadatke.
Idi na stranu - |listaj dalje|