fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poljine - 27434 - 31.03.2011 : Neba Bak Smederevo,srbija - best (0)

Hotonj


Gospodine Pero, moram da Vas demantujem u startu. Mislim da treba da se vratite na moj tekst i da ga pročitajte ponovo. Kao prvo, za pokojnog Savana ja nisam rekao da je poginuo taj dan. Kao drugo, nikada nisam izjavio da je mali Caka bio švercer. Dovoljno je da kažem da sam sa njim bio u veoma dobrim odnosima. Bio je to dobar i pošten momak, prava drugarčina... Družili smo se dosta, a on mi je davao njegovog crvenog golfa, imao je poverenje u mene.

Caka i ja smo jedne noći, pošto smo se zezali na livadi, ispucavajući tromblone presekli dalekovod. Bilo je to isključivo zbog našeg zezanja, i nije lepo da omalovažavate nekoga o kome ništa ne znate. Zbog toga verujem da ne umete da čitate ili vam treba veća dioptrija.

Za plate ste trebali da se obratite Milanu Babicu. Nas su plaćali iako to niko nije tražio pa kad su već davali zašto da ne uzmemo kad i sam znaš da u to vreme u Vogošći nisi mogao ni žvaku kupiti jer je sve bilo prazno, a para nigde.

Mi smo dolazili Vama da pomažemo a ne obrnuto, a Vi po Vašem ophođenju pljujete po svemu što su dobrovoljci učinili.

To što je Milan Babić nas placao verovatno što ti nisi bio u rangu sa mojom ekipom. A za razne malverzacije i sverc i krađe, upravo što se buniš ja tumačim da si uvređen. Istina ume da zaboli.

Pitam se samo zašto se mnogo jači i uticajniji ljudi nisu oglasili povodom mog teksta nego Vi, i to sa zakašnjenjem od 5 meseci, pokušavate da me demantujete a da pri tome niste upoznati sa situacijom. Tamo gde sam ja stavljao svoju glavu u toku rata, vi se sigurno ne bi usudili. Treba da poštujete poštene ljude koji su za Vas mnogo toga učinili.

Pozdrav spskoj braci i gos-Zeljku
Idi na stranu - |listaj dalje|