fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sokolje - 27317 - 17.03.2011 : Dragan Brestovac Barajevo-Beograd - best (0)

Svakakve priče o Sokolju


Izgleda da je bilo više napada na Sokolje. Tačno je i to što kaže Luna da se prilikom tog napada u kome je on učestvovao, a kada su njegovi ušli u Crvenu kuću, ostali nisu ni krenuli u akciju. Naši tom prilikom nisu nimalo ušli u Sokolje. Napad na Zabrđe je nešto sasvim drugo.

Sa Lunom je tada bio Riba. Sasvim je druga priča kada je na Sokolju ostao leš Steve Jankovića.

Kada smo drugom prilikom ušli u Sokolje, nisu nas potisnuli muslimani nego nam je pukla veza pa oni koji su bili ispod džamije i nisu pucali kad je balijama stizalo pojacanje jer je bio dogovor da se spoje sa jednom grupom pa da tek onda krenu došlo je do nesporazuma.

Od tih zapaljenih kuća niko nas nije vratio, niti nam je neko pružio neki otpor nego smo sami otišli.

Sokolje nam nije bio cilj to bi trebalo da shvati svako normalan. Nas je bilo malo i jedva smo držali i postojeću liniju koja je bila šuplja na hiljade mjesta. Bilo bi nemoguće da držimo liniju koja bi bila duža što puta, razmislite.

Muslimani oružije nisu dobili onako kako je "Dijete" napisalo. Kada su nama djelili oružije u kasarnu je ušla nekolicina vaših, dok mi to nismo primjetili.

Muslimani su imali dogovor sa pukovnikom, čijeg se imena više ne sjećam ali znam da je bio musliman. Muslimani su trebali da uđu u kasarnu prije nas, ali smo mi njega izbacili iz kasarne sat vremena prije nego što ste vi trebali da uđete.

Muslimani su tada bili kod Doma zdravlja u Rajlovcu i čekali da uđu u kasarnu. Trebao im je pomoći i onaj vodnik što je bio u policiji, a kojeg smo vam ubili na Stupu.

Sokolje je granatirano zato što je iz Rogatičke ulice, tačnije ispod nje od jajara minobacacima 60 mm gađana kasarna. Za to ste bili opomenuti, ali vi ste opet nastavili sa time.

Pored toga, muslimani su iz onog šumarka iznad Stopa pucali po kasarni ali smo ih mi ućutkali. Izgleda da je i kod njih svako ratovao kako je htio.
Idi na stranu - |listaj dalje|