fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

forum - 27278 - 13.03.2011 : Zoran Mirke - best (0)

Neotesana budala


Vjerujem da će svi još iz naslova shvatiti o kome pišem!

Namjerno neću da upotrebljavam njegov nadimak ili kako se on već predstavlja jer mislim da nije vrijedan toga! Bilo kako bilo, samo ću mu poručiti sledeće:

Željka Tomića lično ne poznajem, ali znam dovoljno o njemu! Dovoljno je samo da posjećujete njegov sajt i da tako pratiš njegov rad. Samim time mogu odgovorno da potvrdim da je Željko Tomić za tebe jedan GOSPODIN u punom smislu te riječi jer si ti jedna obična neotesana budala.

GOSPODIN Željko Tomić svako jutro za samo par sekundi od momenta kada otvori oči pa do onog momenta dok se ne usparavi na noge junačke učini više za srpstvo nego ti i takvi kao ti za čitav život!

Za razliku od tebe 'neotesani' Gospodin Tomić je npr. svoj kompjuter, uz čiju pomoć se bori za srpstvo i pravdu, kupio sa pošteno i teško zarađenim novcem, a ne kao ljudi tvog kova (ako uopšte pišeš sa svog ličnog) sa novcem zarađenim na već svima nama poznate načine!!

Takodje, G-din. Tomic koristi SVOJE lično mišljenje, teško stečeno dugogodišnje obrazovanje i talenat u svrhe srpstva, Pravoslavlja, pravde.... Željko, nije poput tebe i takvih kao ti da konstantno ide do 'stranke' ili do 'opštine' po pamet, pa da "zna" šta treba da kaže ili napiše (ukoliko znaš pisati)!

Stoga te molim, onako ljudski, kao čovjeka da se maneš ćorava posla i ostaviš nas sve na miru!

Svoju pamet, (ne)ljudstvo i karakter si pokazao svim nama tako da više nema potrebe da se upisuješ na ovaj forum.

Zbogom
Molim te 'neotesani
Idi na stranu - |listaj dalje|