fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

radovan_karadzic - 27096 - 04.03.2011 : Specijalac Momčilo RS - best (0)

Za Cendu


Čitajući tekst, 27083 od 03. 03. 2011, gospodina Cende a i Vaš odgovor na isto, nisam mogao odoliti a da ne napišem par riječi.

Gospodin Cenda fino to piše a i Vaš odgovor je pravi ali gospodin Cenda treba da zna i drugu stranu medalje.

Nadovezaću se prvo na onaj tekst iz Biljanine knjige, mada i ona nije kakva Srpkinja, barem po mome mišljenju, jer je godinama u SAD imala vezu sa muslimanom.

Savjetnik Radovana bio je Joja Tintor, mali dom na Palama, i sjećam se jedne smiješne scena kada Vlasto K. dolazi i traži Radovana a Joja se nudi za pomoć na što Vlasto odgovara "Joja sada mi treba doktor a kada budem krečio stan onda ću se tebi obratiti".

Drugi savjetnik je bio Jovan Zametica, ništa čudno da mu nije pravo ime Osman i momci iz Prvog odreda su morali Čistiti snijeg da bi njegova dama mogla da udje u "audi" i da ide sa Jahorine u Pale.

Pripadnici SBP pokušavaju prebaciti hranu i municiju na Prelazu Rača, 1995 g, i jedan pripadnik primjeti da neka osoba snima sva dogadjanja. Idu u tom pravcu i hapse njemačkog novinara koji koristi kameru za noćno snimanje a akreditaciju potpisala Sonja Karadzić. Traka pregledana i uništena.

Da pogledamo malo i tu materijalnu stranu, porodica ne može u posjetu jer nema materijalnih sredstava, a sin vozi "Hamera", veoma zanimljivo.

Dali se iko zapitao koliko je para, narodnih, prokockano u kockarnicama ili privatnim partijama karata.

Bilo je umjesto one "sve će to narod pozlatiti", "sve će to narod platiti" i tako je bilo.

Ima toga još samo mi treba dobre volje da sjednem i napišem.
Idi na stranu - |listaj dalje|