fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

radovan_karadzic - 27091 - 04.03.2011 : Rammstein - best (0)

Radovan Karadžić


Od kako sam počeo da čitam ovaj portal, ništa odvratnije nisam pročitao kao ovu optužbu doktora Radovana Karadžića, citatima one smrdljive babetine Biljane, koja nas onako ocrni pred kriminalnim sudom u Hagu, da bi spasila svoju guzicu. Navoditi njene citate kao argument u kaljanju ugleda Karadžića je volej u mozak, poštovani Željko, frustrirani čovječe!

Znam da nećeš ovo moje pisanje objaviti, ali ti ovo moram reći, jer si ovim obrukao sve ovo što si tagovo uz svoj portal, goru Romaniju, ravni Glasinac i Sokolac!

To šta je Radovan postigao ovi drugi nisu u stanju ni da sačuvaju, već su to pretvorili u prćiju dodikovih tajkuna, koji kupuju za budzašto firme i preduzeća koje su ranile ovaj narod, pa ih onda zatvaraju, a radnike tjeraju na ulicu.

U devedesetim godinama, jedini pozitivan srpski političar bio je Radovan, dok su drugi gubili teritorije, on je sastavljao i pravio cijelinu RS. Danas je on mučenik u ime svih nas, brani se i dalje ko lav, mada su ga i godine i bjekstvo od inkvizicije i tamnovanje stiglo i natovarilo na vrat, bistar um i njegova memorija blista u onom kazamatu, prokletom Lijevnu svih naših Lijevana!

Porediti njegovu žrtvu i njegovu odbranu nas Srba iz RS pred onim monstruoznim sudom, sa sramnom ulogom babetine koja je sve priznala iako je znala da to priznanje, podrazumijeva i priznavanje onog što se nije nikad ni desilo, i tako nametnula hipoteku zločinca nad cjelokupnim srpskim narodom, to je od strane tebe i tebi sličnih igra na rubu mozga.

Opet napominjem, da ti na svom cenzurisanom sajtu nećeš ovo ovako objaviti, ali ovo je upućeno tebi, a drugi ljudi fala Bogu dobro znaju šta je istina i ko stoji na istini, a ko se služi lažnim svjedočenjem, lažljive babe.
Idi na stranu - |listaj dalje|