fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 26451 - 13.02.2011 : Zoran Janković Republika Srpska, Rogatica - best (0)

BORS - Polemika (2)


Koga šta svrbi

I da završim. Poštovani "VišEgrade", mislim da si se ti počešao i tamo gdje te nije zasvrbilo. Nekoliko je mogućih razloga (dozvoljavam da mogu da pogriješim): ili si član vladajuće stranke pa te nerviraju moji (argumentovani) napadi na totalitarni i diktatorski režim Milo(k)rada Dodika; ili si i sam funkcioner u BORS-u a, istovremeno, i član neke od (mnogobrojnih) političkih partija pa ti ne odgovara moje zalaganje za depolitizaciju BORS-a? A možda si i primijetio da 99% posjetilaca foruma misli kao ja, pa te je neko inicirao da pokušaš da mi otupiš "oštricu pera" kojim pišem? Ako sam "promašio" pojasni mi, uvažiću, ukoliko ocijenim da je pojašnjenje utemeljeno.

Na drugoj strani ja nemam nikakav lični interes za ovo što pišem. Istina "svrbi" me, još od 1992. godine nepravda koja je činjena, čini se i biće opet činjena boračkoj populaciji. I zato "ja i narod viiičeeeeemoo, viiiiiiiičeemoo i mi ćemo viiiikatiiiii"" Sve dok nas grlo nosi. Pišem ono što mislim i osjećam, bez zadnjih misli i interesa. Jedini motiv mi je to što volim da pišem! A i nakupilo se mnogo toga u ovoj više ćelavoj nego sijedoj, staroj glavi, pa ima potrebu da izađe napolje.

S poštovanjem, Zoran Janković

Poštovani,

izvinjenje sa moje strane u vezi imena i nadimaka. Ono "VišEgrad" je moja greška, i ja se na tome još jednom izvinjavam. Naime, veliki broj posjetilaca se potpisuje malim slovima pa ja koristim jednu programsku funkciju da imena, prezimena i imena gradova piše velikim slovom. Problem je što ovaj program ne razlikuje naša slova, pa je sasvim korektna riječ "Višegrad" na stranici izašla kao "VišEgrad".

Sa poštovanjem,

Željko Tomić
Idi na stranu - |listaj dalje|