fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 26290 - 28.01.2011 : Luna - best (0)

Podsjetnik


Pozdrav za Željka i ujedno molba da ne zaboravi da podsjeti sve one koji su obećali da će pomoći akciju premještanja posmrtnih ostataka naših poginulih drugova. Naime, iz tekstova vidim da je akcija u toku, a još nisam dobio nikakve upute gdje da uplatim moj dio koji sam obećao.

Luna,

u pravu si! Mislim da je krajnje vrijeme da obnovimo ovu informaciju. Sakupljanje novca je već počelo i do sada sam na ruke dobio 250 evra (200 evra od Bagi-Marsej, i 100 maraka od Gorana iz Rogatice). U procesu slanja novca su Ognjen i Vogošćanin Pravi. Novac možete uručiti lično u Sokocu ili Beogradu, kao na Velemirov žiro-račun u Bijeljini (za sve one iz Australije i Evrope). Oni iz Kanade i Amerike neka mi se obrate na moj email: slavicnetŽhotmail.com za instrukcije. Za slanje novca važe sve informacije kao i prošlog ljeta za aleksandrovačke siročiće i babu Šimšu. Ipak, prije nego što pošaljete isti, molim vas da mi se javite na email.

Što se tebe tiče, ti si mi najmanji problem jer se sa tobom uvijek mogu sresti. Ipak ako hoćeš, kontaktiraj Velimira iz Bijeljine.

Napomena za sve ostale: akcija je u toku i prenošenje posmrtnih ostataka naših drugova ćemo obaviti u rano proljeće, čim sakupimo dovoljno novca.
Idi na stranu - |listaj dalje|