fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 25942 - 28.12.2010 : Miroslav Spiric Srbija - best (0)

BORS, borci i familije poginulih boraca


U vezi pisanja mog prijatelja Vogošćanina Pravog, mislim da se i promjenom u rukovodstvu boračke organizacije Republike Srpske ništa neće na bolje promjeniti.

Već nekoliko godina pokušavam saznati gde se nalazi ratna dokumentacija Vojnog odsjeka opštine Vogošća. Gospodin Željko mi je poslao adresu i broj telefona, nekoliko puta sam slao poruke i pisma, na telefon se niko ne javlja. Mislim da osoblje koje sjedi u kancelarijama organizacije i ministarstva nema sluha za probleme boračke populacije.

Isto tako, slao sam poruke ministarstvu finansija Republike Srpske sa molbom da mi odgovore da li su dobili dokumentaciju u vezi vansudskog poravnjanja, na nekoliko poruka u vezi toga i BORS-u i finansijama nikada nisam dobio odgovor.

Znači, preostaje mi da potrošim jednu penziju i odem do Banja Luke, a pitanje je da li će me uopšte puustiti da uđem u zgradu Vlade, jer ni u Opštinsku boračku organizaciju u Zvorniku ne mogu ući kaad nešto trebam. Portir mi kaže da će mi on dati sva potrebna obavještenja.
Idi na stranu - |listaj dalje|