fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sokolje - 25668 - 01.12.2010 : Odrasli - best (0)

Sokolje


Želio bih da prokomentarišem ratne događaje na Sokolju, na što me najviše ponukalo javljanje "djeteta sa Sokolja", gdje ima dosta istine, ali i dosta izmišljotina.

Mislim da od svih posjetilaca ovog sajta najviše istine govori "Luna", ali me čudi da neće da prizna šta je sve ostalo od naoružanja u Crvenoj kući.

Pitao bih "Dijete" da li se sjeća kada su u dogovoru sa komandom Zabrđa prebačene ovce iz Smiljevića. Mislim da je gazda bio Hošić. Taj dan mi smo dobili uzbunu i bili u rovovima, a oni su okretali ražnjeve kod komande.

Sokolje su branili mještani Sokolja, Briješća pa sve do Buća Potoka i svi su znali da brane svoje porodice. Da su Stup branili mještani a ne razne Zuke i Juke, Stup i Azići nikad ne bi pali.

Što se tiče snajperskog dejstva sa Sokolja, to nisu činili mještani niti obični borci, već ljudi sa strane koji bi nakon izvršenog zadatka odlazili daleko sa linije, ostavljajući obične ljude izložene granatiranju koje je vršeno u odmazdi. Obični borci su često dolazili u sukob sa snajperistima.

Molio bih sve koji imaju svoje komentare da daju tačne podatke.

Pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|