fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

raspad_juge - 25664 - 01.12.2010 : Neba Bak Smederevo,srbija - best (1)

Niko kao Srbi!


Slučajno sam pronašao ovaj forum, ali od tada redovno pratim dešavanje na istom. Ovaj put se javljam povodom teksta gospodina Vogošćanina Pravog. U potpunosti se slažem sa njegovim komentarom i iz njegovog pisanja vidim da je u ratu bio pravi Samarićanin.

Zeleni imaju sreće što su Amerikanci prekinuli rat, pa su oni sve ovo što imaju dobili za stolom. Inače, da nije bilo toga oterali bi mi njih i izvan granica njihove Federacije.

Gospodin Pravi je u puno navrata prepričavao razne situacije i iznosio činjenice koje njima ne odgovaraju, isto kao što ni srpski narod ne odgovara njihovoj populaciji. Mi smo bili Srbi, i Srbi ćemo i ostati, a oni su bili Srbi a sada su poturice. I kao što reče gospodin Pravi neka traže svoje korene pa će videti svoja familijarna stabla.

Protiv nas je bio čitav svet, ali smo istrajali i izašli kao pobednici, a Zeleni su imali više sreće nego pameti i nikad nam neće moći pljunuti pod prozor, izuzev ako im to dozvolimo.

Nakon svih laži i neistina koje muslimani šire o nama, kako kod nas tako i u inostranstvu, trebalo bi da najzad shvate shvate da su niža rasa u odnosu na Srbe i bilo bi im pametnije da se klone nas.

I na kraju bih želeo da pohvalim "Dnevnik ratnog hirurga" od dr. Lazića. Stvarno je originalno i veoma tužno... Ljudi poput doktora Lazića ne bi trebalo nikada da se zaborave.

Pozdrav svim Srbima na ovom svetu, najači smo...
Idi na stranu - |listaj dalje|