fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ilijas - 25401 - 02.11.2010 : Velimir Adžić Ilijaš - best (0)

RE: Deponija iz Podlugova


Dopao mi se članak Vukovarca "Deponija iz Podlugova" koji se sad nalazi na stranici "Najnoviji" pod brojem 25343 od 29. 10. 2010. godine.

Samo jedna mala dobronamjerna ispravka koja ne mijenja suštinu članka. Naime, Deponija se ne nalazi u Podlugovima. Ona se nalazi na liniji odbrane u Čekrčićima i sa nje se vidi dio puta Visoko-Buci-Kiseljak. Vukovarac to nije mogao vidjeti jer je došao u noći i to prvi put u taj kraj. Čekrčići su poznati kao najteži dio ratišta u zoni odbrane Ilijaške brigade.

Veelimire,

jedna mala korekcija. Članak "Deponija iz Podlugova" se nalazi na stranici "Istorija-Ilijaš". Samo 30 najnovijih članaka se prikazuju na stranici "Najnoviji", i tu ostaju u prosjeku desetak dana. Nakon toga nestaju sa te stranice.

Stranicu "Najnoviji" sam napravio sa namjerom da redovnim posjetiocima ovog foruma pojednostavim čitanje najnovijih članaka.

Ovo ponavljam ne zbog tebe, nego zbog toga što sam uočio da mnogo posjetioca ovoga foruma ne shvata nekoliko ključnih stvari za navigaciju na ovom portalu.
Idi na stranu - |listaj dalje|