fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

markale - 25273 - 19.10.2010 : Nenocc - best (2)

Re:Markale


General kanadske vojske Dejvid Frejzer, bivši oficir UNPROFOR-a u Sarajevu, izjavio je danas, na suđenju bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, da je bilo slučajeva da su muslimanske snage iz snajpera gađale muslimanske civile, uključujući decu, kako bi za to bili okrivljeni Srbi.

"Muslimani su bili odgovorni za gađanje svojih civila i mi (UN) smo uložili zbog toga protest vlastima u Sarajevu" i rekao je Frejzer i dodao da je informaciju o muslimanskim napadima na decu čuo od vojnika UN.

Član tadašnjeg ratnog predsedništva BiH Ejup Ganić "ostao je bez reči i nije bio srećan kada je čuo za postupanja muslimanske vojske prema sopstvenim civilima", kazao je Frejzer i priznao da nikad nije čuo da su Srbi napadali sopstveni narod.

Dakle Emire, već je krajnje vreme da pogledate istini u oči, da prestanete da glumite Kalimera, da malo potražite ili poslušate informacije, ako ne od nas, onda od onih koji su bili svedoci rata a bili su manje više neutralni. Pa zašto ste onda bežali od kamera? Pa znali ste da će biti krvi. Od čije sestre oca ili majke to pitajte vašu bracu kako su selektirali žrtve. Ili ste na tim mjestima "slucajno" delili hranu izmučenim Srbima?

Takodje treba da prestanete pričati gluposti, kao ratni zlocinac Ganić, da su Srbi napustili Sarajevo iz ekonomskih razloga tj. da su za prodati stan u Sarajevu mogli da kupe jedan u Beogradu i jedan u Banja Luci.

Pozdrav od Nena
Idi na stranu - |listaj dalje|