fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

markale - 25103 - 29.09.2010 : Specijalac Momčilo Rs - best (0)

RE: Markale


Moram se složiti sa "Vogošćaninom Pravim" i dodati da je žalosno da niko neće da objavi rezultate istrage koja je vođena u tajnosti, a pod obezbjedjenjem SIP-e i policije kantona Sarajevo.

Zašto se Srbi boje da objave istinu? Shvatam muslimane jer su ubijali svoj narod, ali Srbi bi trebali da to objave u svim sredstvima informisanja i tako skinu ljagu sa sebe.

Ovdje je sajt na kojem se može sve pročitati ako je ova tema zabranjena za postavljanje na sajt, gosp. Željko obrišite, nema nikakve ljutnje. Međutim, ako obrišete, barem pošaljite Pravom neka bar on pročita.

Po pitanju "Markala" razgovarao sam sa jednim meni bliskim čovijekom. Kroz razgovor mi je rekao da je sa jednim muslimanom malo popričao i o tom događaju i kako je ovaj bio pod dejstvom alkohola, ispričao mu je i kako se zvala i akcija u vezi Markala, i tek tada je shvatio da je tu informaciju dao Srbinu i presao na sasvim druge teme.

Za sve akcije su davali bombastične nazive pa i akcija "Vjenčanica", koja nije krenula zbog potpisivanja nekakvog primirja.
Idi na stranu - |listaj dalje|