fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poturice - 25072 - 24.09.2010 : Razvigor - best (0)

Teško je biti poturica


Teško da ima bilo šta gore neko biti poturica. Uvek sam se pitao kako je njima i kako iole normalan čovek može da živi sa takvim nasleđem, a pogotovu oni koji još uvek nose srpska prezimena. Treba izdražati, pa gledati svakog dana sebe u ogledalu i videti poturicu, otpadnika i izdajnika svoje vere i svojih predaka, koji je već dugo vremena i najcrnji krvnik svojem narodu iz kojega je potekao.

Poturice mrze Srbe najviše iz razloga što smo večni svedoci njihove izdaje i otpadništa i što ih mi stalno na to podsećamo. Preziremo ih mi, jer su zaista dostojni svakakog prezira, ali ih preziru čak i poludivlji Arapi, i to iz istog razloga. Smatraju da od tih otpadnika nikad neče biti pravi muslimani.

Šta sve nisu pokušali da izmisle da bi opravdali i umirili svoju uzburkanu savest koja ih neprekidno peče, još od vremena kada su se poturčili. Prvo su se hvatali za izmišljotine Franje Račkog o nekavim Bogumilima koji su navodno živeli u Bosni pa su kolektivno prešli na Islam, tako da oni nisu poreklom Srbi, već Bosanci Bogumili.

Naš ugledni naučnik Vaso Glušac je još 1940. najdetaljnije razvejao te laži svojom odličnom knjigom: "Istina o Bogumilima"

Pošto je to već ispričana priča, sad imaju novu tezu o svom ilirskom poreklu, bez pominjinja lažnog bogumilstva. Ne znaju jadnici da je naziv Ilir samo jedan od starovekovnih naziva za Srbe i da su Vatikan i Austrija, kasnije i Austrougarska monahriha sve do 20. u službenim zavodima Srbe nazivali Ilirima i njihove institucije u svojoj vlasti ilirskim.

Šta li će nesretne poturice do kraja da izmisle, ostaje nam da vidimo, a sa njima, tačnije sa njihovim moćnim gazdama sa Zapada nam predstoji novi rat za Rašku oblast, koju je sadašnja i zajnička vlast već obećala našim dušmanima.

Knjigu "Istina o Bogumilima" možete da skinete i sa ovoga servera ako kliknete OVDJE!
Idi na stranu - |listaj dalje|