fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

raspad_juge - 25052 - 22.09.2010 : Nlo - best (0)

Ko je počeo rat?


Ko je počeo rat? Nečiji politički ciljevi i pretenzije za naš balkanski prostor, a koji je centralni prostor između evropskih, azijskih i arapskih zemalja, a koji bi nekome (poput SAD-a) donio toliku moć nad svetom i dobro uporište za svoje delovanje.

Davno pre rata, još za vreme vladavine Josipa Broza (čitaj ćopavog Zagorca) koji je jasno video njihove konačne ciljeve, Jugoslaviji je bilo nuđeno da svoj jadranski prostor da na upotrebu američkoj mornarici a ona bi za uzvrat otplatila sve dugove naše države. Dakle upravo zbog ovoga rat je bio neizbežan. Pred nama je bilo ili da učinimo njima uslugu i da budemo uvučeni u njihove sukobe na Balkanu, Arabiji i sličnima. Pred nama je bilo da im kažemo edno veliko dostojanstveno "NE" i trpiti njihov teror kojim su Jugoslaviju razbijali u svrhu postizanja svojega prvobitnog cilja.

Dovođenjem UN-a na naše prostore, formirali su svoje vojne baze koje su im još odavna bile cilj. Gde to gura Amerika - Nostaradamus, opšti haos Trećeg svetskog rata, put u samouništenje u kojemu u sukobe i ratove uvlače druge a svoje dupe čuvaju - ZAVADI PA VLADAJ...

Svaka čast naivnima koji su im usluge učinili.

Samo uz jednu napomenu, čuvajte se najslađih zalogaja i tankog leda. Pitanje je samo koliko su neki para dobili za svoje izdajničko delovanje u vlastitoj državi, dok su za izdaju i izdajništvo padale glave nedužnih. Početak rata i sukoba, formiranje paravojnih formacija pod vođstvom takvih osoba, blaćenje JNA i državnih legalnih vojnih formacija, poigravanje istima, da bi se izazvalo što više žrtava i pogibije. Da što manje svedoka ostane za budućnost, koji bi mogli jednoga dana da saberu dva i dva i uvide o čemu se doista radi.

Putem novina, televizije, koji bivaju preuzimani u privatno vlasništvo, trovanje civilnog stanovništva obmanama i dezinformacijama da se prava istina nikada ne sazna.
Idi na stranu - |listaj dalje|