fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 24520 - 23.05.2010 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Ognjen donator za dvije akcije


Nedavno se javio i Ognjen ( nisam siguran da li želi da mu objavim i prezime ) sa željom da se pridruži akciji kroz koju mi majci Šimši dajemo do znanja da njen sin Mlađo Motika još uvijek nije zaboravljen.

Ognjen je takođe izrazio želju da priloži nešto novca i za akciju pomoći aleksandrovačkim siročićima, kroz koju pomažemo djecu ali i dajemo do znanja mještanima Aleksandrova da smo vrlo ozbiljni u našoj podršci preimenovavanja Željezničke ulice u Ulicu Miće Vlahovića. Da napomenem i to da je Mićo Vlahović odrastao u Aleksandrovu ( nekadašnje Velike Livade) i da je i on bio siroče.

Napominjem još jednom da je Ognjen samo potencijalni donator. Ukoliko njegov novac stigne do sredine juna na adresu neke od osoba koje sakupljaju donacije Ognjen će i zvanično postati donator.

Da napominjem, namjeravamo da ove dvije akcije završimo u naredna dva mjeseca, kada će novac i prigodni pokloni biti uručeni onima za koje su namjenjeni.

I vi možete postati donator! Možete da se upišete na ovaj forum, i/ili pošaljete email sa svim potrebnim podacima. Nakon toga ću vam poslati informaciju kako da uplatite novac. Što se mene tiče, količina novca nije toliko bitna; za mene je važnije da još uvijek oslanjamo jedan u drugoga, baš kao i prije dvadesetak godina.

Donacije od onih koji žive u Republici Srpskoj i majci Srbiji - ne primamo. Novac prikupljamo samo od donatora iz inostranstva.
Idi na stranu - |listaj dalje|