fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vojnicko_groblje - 24443 - 08.05.2010 : Olivera Petrovic Srbija - best (0)

Branko Novaković


Postovani gospodine Željko javljam Vam se opet u vezi Branka Novakovića. Tražili ste da Vam pošaljem sliku ako je imam. Ja sam to prenela njegovoj sestri u Makedoniji i rekla mi je da će mi je poslati. Ja to još uvijek čekam i čim dobijem proslediću je Vama.

Još jedan detalj u vezi Branka Novakovića. Sjetila sam se i da su ga svi zvali Brane.

Veliki pozdrav za Vas i veliko hvala za sve što činite za sve nas. Ja sam Vam već rekla da su to zaista velika djela. Sad veoma često posjećujem vašu stranicu i čitam komentare, razne sudbine i sve ono što vi već radite. Zaista sam oduševljena! Svi mi koji smo otišli imamo sve veću potrebu za vezom sa našim rodnim krajevima. Valjda to dolazi sa godinama, kako starimo postajemo emotivniji tj. slabiji. Ne znam ni sama kako bih to nazvala. Veliki pozdrav od Olivere Petrović.

Olivera, još jednom hvala na lijepim riječima. Optimista sam po prirodi, pa se još uvijek nadam da će neki od vaših tekstova doprijeti i do zakržljalih mozgova "nevjernih Toma" koji dolaze na ovu stranicu. Meni ovakvi komentari ne trebaju jer ja sve ovo radim zbog mojih rođaka, prijatelja a ponajviše zbog jednog Božura kojem sam, nekada davno dok je još bio živ, obećao da ću pisati o njemu kada pogine.

Nadam se da si shvatila da mi je slika Branka Novakovića potrebna zbog toga što želim da i za njega napravim jednu stranicu, pa da ga se sjećaju svi, ne samo njegova sestra i ti. Sa druge strane, duboko sam ubjeđen da će se neko sjetiti Brana iz rata i napisati nešto lijepo o njemu.

Ovom prilikom apelujem na sve one koji posjećuju ovu stranicu, a imaju sliku bilo kojeg poginulog borca sarajevsko-romanijskog regiona da mi je pošalju na moju email adresu slavicnetŽhotmail.com. Ukoliko raspolažete nekim podacima o njemu, upišite ih na ovom mjestu. Naša sveta dužnost je da ne dozvolima da imena naših žrtava padnu u zaborav. Sve ono što se zaboravi, može da se i ponovi!

Srdačan pozdrav,
Željko Tomić
Idi na stranu - |listaj dalje|