fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 24350 - 20.04.2010 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Primamo samo donacije iz inostranstva


U više navrata sam dobio zahtjeve pojedinaca iz Republike Srpske i Srbije da se uključe u akciju sakupljanja novca za majku Šimšu, kao i za aleksandrovačke siročiće.

Najnoviji zahtjev mi je poslao Luna, mislim da je to bilo juče.

Povodom ovih zahtjeva izjavljujem: Pošto je za ove akcije bio potreban relativno mali iznos novca, te na ovim stranicama imamo dovoljan broj "deviznih" posjetilaca, ne skupljamo priloge od posjetilaca iz Republike Srpske i Srbije. Međutim, nećemo odbiti neki skromni poklon (u duhu srpske tradicije) da Velimir i Srđan, majki Šimši od vas ponesu 200 grama kafe, kilogram šećera u kocki, teglu meda ili vreću kukuruznog brašna. Prihvatićemo sve ono što je prikladno da se ponese u ovom trenutku. Čak i tamnu žensku maramu i sličan poklon!

Izvinjavam se što u zadnjem pregledu nisam objavio da je i Miner donator za obje akcije. Kod mene je ostalo nešto njegovog novca koji je poslao prošlog ljeta za organizaciju parastosa Mići Vlahoviću. Poruka za Minera: "Prijatelju dragi, nema potrebe da šalješ novac jer ćeš isto toliko potrošiti i za poštarinu! "
Idi na stranu - |listaj dalje|