fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 24328 - 18.04.2010 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Sakupljeno negdje oko 300 evra!


Evo i dopune u vezi akcija za majku Šimšu i aleksandrovačke siročiće.

Do sada su potvrđene uplate:

  1. Dragana Mumovića iz Toronta
  2. Milica
  3. Mićo
  4. Mirke
  5. NenoCC
  6. Vogošćanin Pravi


Velimir Vujučić mi je poslao informacije kako da dođem do novca, ali ja to još nisam uradio. Na meni je da podignem novac.

Uključujući iznos koji je obećao Velimir, do sada smo sakupili 265 evra. Međutim, 20 evra koje je uplatio Vogošćanin Pravi ide za film o Jovu Mijatoviću, tako da nam ostaje 245 evra za aleksandrovačke siročiće i majku Šimšu. U ovaj iznos nije uračunata moja donacija.

Detaljan pregled za sve tri akcije ću naknadno objaviti. Napominjem da u ovaj iznos ne ulazi onih 50 evra koje je Guma uplatio Nedeljku Žugiću, i 20 evra koje je Vogošćanin Pravi uplatio na moj račun za istu namjenu.

Na račun u Bijeljini uplaćeno je oko 75 evra. Na kanadski račun je uplaćeno 230 dolara, i za taj iznos je kupljeno 166. 6 evra pri kupovnom kursu od 1. 38 dolara za jedan evro. Na moju adresu u Beogradu dostavljeno je 20 evra.

Napominjem da ću, kada zatvorimo sakupljanje novca, objaviti i pregled priloga po donatorima i akcijama.

Pojedini donatori su mi prepustili da sam odlučim kako ću raspodjeliti novac između ove dvije akcije, pa ću sve ono što ostane iza aleksandrovačkih siročića preliti u donaciju za majku Šimšu.

Majka Šimša trebalo da dobije 100 evra u gotovini i minimalno 30 evra u hrani i namjernicama (brašno, šećer, ulje i sve ono što joj treba preko zime a što bez auta ne može baš tako lako da donese iz prodavnice).
Idi na stranu - |listaj dalje|