fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

grbavica - 24318 - 14.04.2010 : Razvigor - best (1)

O filmu 'Krvavi ples po Šeheru'


Film je zaista maestralna glupost. Najbednije od svega je to što je scenarista pokrao čitave delove knjige Dušana Zurovca o ratnim dešavanjima u Ozrenskoj ulici koja se zove 'Na straži u Sarajevu', samo je to prebacio u njihov kontekst.

U nizu izmišljotina o 'Mladićevim specijalcima' daju snimke srpskih graničara iz rata na Kosovu 1998-1999. Vrlo zabavno, svakavih gluposti ima!

Jedino stvar koja ima neku dokumentarnu vrednost su autentični snimci od 8. juna 1992. kada su muslimani pokušali da se probiju iz Sarajeva i to krvavo platili sa 142 mrtva, po sopstvenim podacima. Bio je to jedan od najkrvavijih dana u toku celog rata.

Jedino što niko u takvim dokumentarcima ne spominje, je to da je samo Amerika spasila Sarajevo pod muslimanskom kontrolom, jer da nije bilo Amerike, Sarajevo bi se predalo najkasnije do početka decembra 1992. Tada bi već masovno počeli da umiru od gladi i zime.

Ovako su Srbi morali ustupanjem aerodroma da se "brinu" o snabdevanju svog neprijatelja što sumnjam da je zabeležen slučaj u istoriji ratovanja.
Idi na stranu - |listaj dalje|