fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 24247 - 03.04.2010 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Novčana pomoć


Željko,

ja sam već obećao skromne novčane priloge od: 20 eura za film o "Jovi Mijatoviću", 10 eura za "Majku Šimšu" kao i 50 eura za akciju preimenovanja Železničke ulice u Aleksandrovu u Ulicu Miće Vlahovića.

Moj novčani prilog ću uvećati za još 10 eura, kako bi ti mogao darovati siročiće Aleksandrova kada budeš obilazio Mićin grob.

Ako se ne sakupi dovoljno novca do tvog odlaska u Aleksandrovo, molim te moj prilog podijeli na dva dijela, kako bi što više djece moglo dobiti novac. Iskreno se nadam da će se sakupiti dovoljno srestava kako bi sva djeca imala priliku da dobiju novčani poklon.

P. S. Novac će stići do tebe, onako kako sam danas napisao u poruci, koju sam poslao na tvoju e-mail adresu.

Srdačan pozdrav,
Vogošćanin Pravi

RE: Novčana pomoć


Pravi,

ja bih uz tvoj komentar dodao da si, uz Minera i mene, potrošio značajna finansijska sredstva i za organizaciju parastosa Miće Vlahovića, i da smo zahvaljujući tebi taj parastos, bar što se zvanica tiče, podigli na jedan mnogo viši nivo. U našem "timu" svaki se evro racionalno utroši!

Zbog svega ovoga, a posebno zbog tvoga neprocjenjivog pisanja na ovom forumu ja sam ti beskrajno zahvalan. Tvoje nadahnuto pisanje je diglo ovu stranicu na jedan viši nivo. Otvorio si vrata i za druge nadarene pisce, Nemanjiće vremena u kome danas živimo.

Tvoj dobrovoljni prilog izuzetno cijenim, pogotovu što znam da ti u zadnje vrijeme u finansijskom pogledu baš i ne "cvjetaju ruže". Ne samo da si "Vogošćanin Pravi", ti si "pravi" i u mnogim drugim stvarima! :-)

Prijateljski pozdrav,
Željko Tomić
Idi na stranu - |listaj dalje|