fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 24172 - 23.03.2010 : Vujo Vujicic Australia, Melbourne - best (0)

Pomoć staroj Šimši


Tokom rata sam spavao u kući kod te jadne žene i stvarno joj se divim kako je ona to sve podnijela i preživljela. I posle te tolike tragedije ona je ostala jako dobra domaćica. Da li ona još živi u svojoj kući ili se preselila negdje posle Daytona.

Željko želio bih ovom prilikom da te pozdravim i da te zamolim da mi pošalješ način kako mogu da uplatim nešto para za tu dobru ženu.

RE: Pomoć staroj Šimši


Vujo,
hvala ti što si se javio. Danas se javio i Mićo, još jedan donator za majku Šimšu. U narednih par dana ćete putem emaila dobiti tačnu informaciju kako i kome uplatite novac.

Došao sam na ideju da bi najbolje bilo da sve ono preko iznosa od 100 evra potrošimo za kupovinu brašna, soli i ostalih potrepština koje jedna žena koja živi sama u nekoj staroj kući treba. Pošto nema auto, a ni prodavnice u blizini, vjerovatno ima dosta poteškoća da nabavi sve te stvari. Ako Velimir i Srdjan budu išli autom, bilo bi sasvim izvodljivo da sve to ponesu, recimo sa Sokoca.

Konačno, mislim da bi bilo poželjno da svaki od donatora napiše po jednu ceduljicu sa nekom porukom (format A4) i da istu putem email-a pošalje na moju adresu. Podrazumjeva se da bi vaša poruka trebala biti napisana rukom. Ja bih sve te poruke odštampao i predao Velimiru.

Potrudiću se i to da Velimir ponese jednu video kameru, pa da snimi taj susret i razgovor. Nakon toga bismo to objavili na YOUTUBE ili distribuirali između nas, nisam baš siguran šta je pametno.

U poslednje vrijeme, brine me i to što sav ovaj "publicitet" može imati i negative efekte na ovu ženu. Prije svega mislim na njenu sigurnost.
Idi na stranu - |listaj dalje|