fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 24064 - 12.03.2010 : Velimir Adžić Ilijaš - best (0)

Mlađina majka


E, pa vidiš, Željko. Tebe sam dirnuo u živac svojim pisanjem, a šta misliš kako sam ja dirnut koji sam sve to doživio što sam napisao. Drago mi je da sam, eto slučajno, vidio majku Mlađe Motike na putu sa štapom i da je živa, a nadam se i dobrog zdravlja.

Neobično mi je drago i da si pokrenuo akciju za njenu pomoć. Prihvatam i Tvoj prijedlog da joj odnesem lično prilog koji se skupi. Dajem i ja 10 evra na koje možete računati da ću ih ponijeti kad joj budem išao. Dobro bi bilo da još neko bude samnom. Mislim da bi to rado prihvatio i Srđan Vuković sa kojom su kumovi. Neka bude još neko ako bude u mogućnosti. Ja sam penzioner i mogu u svako doba otići. Bilo bi mi vrlo drago da sa staricom Šimšom lično popričam. No, preuzmi na sebe da sve dogovoriš.

Pozdrav
Velimir

RE: Mlađina majka


Velimire,
hvala ti na ponudi, ali mislim da od tebe neće trebati tih 10 evra. Razmišljao sam ja da pošaljem nekoga sa tobom, a to da pomognemo oko goriva ili prevoza. Novac ću da ti donesem lično, kada namjeravam da te i posjetim. Bilo bi mi drago da budeš i moj gost na Sokocu.

Tebe bih samo zamolio da nam napraviš par snimaka Nišića, Bijambara i bake Šimše. Ako nemaš digitalni aparat, javi mi se pa ćemo i to riješiti.

Do sada u akciji učestvuje sedam osoba sa 80 evra: Miner, Guma, Vogošćanin Pravi, Dragan Mumović, Neno i ja. Jedan od gore prijavljenih hoće da priloži 20 evra, pa mislim da bi ti mogao da ih potrošiš na benzin jer mislim da je pravo da svi damo isto.

Srdačan pozdrav,
Željko Tomić

P. S. Ja predlažem da ti poneseš kafu i šećer, a od kuma Slaviše litar romanijske šljive, da baka ujutro ima čime zagrijati stare kosti.
Idi na stranu - |listaj dalje|