fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 24061 - 12.03.2010 : Zeljko Tomic Sokolac - best (0)

Majka Mlađe Motike


Nikako ne mogu da zaboravim tekst koji je napisao Velimir. Njegove riječi me nekako gađaju u živac, tamo gdje sam najosjetljiviji. U glavi mi stalno starica sa štapom, zamišljam je u tamnoj odjeći, sa maramom na glavi, baš onako kako se sve naše stare majke oblače...

Razmišljam tako da bi bilo lijepo da ovoga ljeta uputimo Velimira :-) na Nišiće i da babi Šimši, uz šećer, kafu i rakiju, i pozdrave da joj Bog da dobro zdravlje, odnese i 50 do 100 evra.

Pošto ću od Dragana Mumovića dobiti još 20 evra, a imam i nešto novca od Minera, već sada bismo mogli da joj damo po 10 evra od svakoga od nas koji su učestvali u akciji kupovine filma o Jovu Mijatoviću.

Napominjem, nije mi za cilj da skupim neku veliku količinu novca, većda bar 10 nas učestvuje u akciji i da joj pošaljemo bar 100 evra.

Imao sam tu čast da sam Mlađu Motiku i lično poznavao. I nikada neću zaboraviti ono jutro kada se desio pokolj na Čemernu. Zatekao sam se u Bijamarama, bio sam gost Slave Kojića. I dok se on zbunjeno pitao: "Šta da radimo? ", Mlađo je samoinicijativno sakupio desetak dobrovoljaca, potrpao ih na tamića - i odvažno krenuo na lice mjesta.

Mogu da se zakunem da nikada nisam čuo riječi koje bolje opisuju nekog čovjeka od onih kojima je po prvi put već prije par godina neko za Mlađu upotrijebio na ovom forumu: "mali čovjek velikog srca".

Ako ste zainteresovani za ovu akciju, javite se! Napominjem 10 evra maksimalno, ali broj učesnika nije ograničen. Za način sakupljanja novca ćemo se naknadno dogovoriti.

Guma i Miner su van konkurencije jer kod mene već imaju 10 evra za ovu akciju. Napominjem da nije svrha akcije da se skaupi neka velike količina novca nego, kako neko reče, da Mlađina majka zna da se njenog sina sjećaju mnogi i to na svim kontinentima Svijeta. Da joj poručimo da na svoga sina treba da bude ponosna. A ima hiljadu razloga za to!
Idi na stranu - |listaj dalje|